Vleeskuikens laden

Een vleeskuikenhouder mest volgens een vaste cyclus, dit betekend dat er elke 6-8 weken kuikens worden geladen. Deze continuïteit zorgt voor een vaste hoeveelheid werk. Doordat we meer dan 11 miljoen vleeskuikens per ronde laden is het belangrijk een passende dagplanning te maken. Een kleine fout in de voorbereiding kan uitlopen tot miscommunicatie tijdens de werkzaamheden. Om dit te voorkomen is het uiterst noodzakelijk om dagelijks contact te hebben met slachterijen, integraties en transportbedrijven. Wij maken daarom een heldere planning zodat iedereen weet waar hij/zij mee bezig is.

Den Ouden Oirschot Pluiveeservicebedrijf stelt twee knikloaders en een verreiker inclusief chauffeur ter beschikking. Dit voor het uitrijden van de vleeskuikens, en eventueel om de mest uit uw stallen verwijderen. Nadat de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd, wordt de machine op uw pluimveebedrijf gereinigd zodat er geen ziektes overgebracht kunnen worden naar een ander pluimveebedrijf.

Vleeskuikenbedrijven worden steeds groter en breiden zich dan vaak uit op meerdere locaties. Een pluimveehouder wil graag overdag weer aan fris aan het werk, of heeft andere verplichtingen binnen het bedrijf. Dit betekent dat de pluimveehouder niet volledig aanwezig hoeft te zijn tijdens onze werkzaamheden. Op deze behoefte hebben wij ingespeeld  door te zorgen voor werknemers die het laden van A tot Z kunnen begeleiden. U kunt dus gerust andere werkzaamheden verrichten terwijl wij uw kuikens laden.

Heeft U interesse in een samenwerking? Neemt u dan gerust contact met ons op.

  1. Vleeskuikens laden / kuikens-laden-1
  2. Vleeskuikens laden / kuikens-laden-2
  3. Vleeskuikens laden / kuikens-laden-3


Contactgegevens

Den Ouden Oirschot B.V.
Nieuwedijk 26 - 5688 LK Oirschot
T. 0411-688492
F. 0411-688493
E. info@denoudenoirschot.nl
Website ontwikkeld door: Go Gurus! interactive media