Legkippen laden

De vraag naar het laden van oude legkippen komt steeds meer voor, dit omdat de bedrijven steeds groter worden. De te laden aantallen zijn hierdoor fors toegenomen en is dan ook een taak geworden voor een gespecialiseerd pluimveeservicebedrijf.

Hier is den Ouden Oirschot op ingespeeld, en heeft een gemotiveerde groep werknemers in dienst voor het laden en lossen van legkippen. Onze werknemers zijn ten alle tijden dag en nacht beschikbaar om werkzaamheden te verichten voor uw pluimveebedrijf.

Scharrelkippen laden

Er zijn steeds minder kippen gehuisvest in het traditionele scharrel systeem. Veelal worden deze kippen uitgedragen of worden geladen met karren wanneer de scharrelruimtes vrij van mest zijn. Scharrelkippen worden in het duister/donker geladen. We hebben ook medewerkers die jonge hennen kunnen lossen

Volière kippen laden

Volière systemen zijn in vele varianten mogelijk. Volière kippen worden in het duister/donker met karren geladen. Wanneer het systeem dit niet toelaat (bijvoorbeeld door te smalle gangpaden), dan worden de kippen uitgedragen. Voor stallen met 2 of 3 etages stellen wij onze verreiker inclusief chauffeur ter beschikking, om zo kratten en/of karren naar boven te verplaatsen. We hebben ook medewerkers die jonge hennen kunnen lossen

Kippen in koloniehuisvesting laden

Kippen in koloniehuisvesting worden altijd met karren geladen. Omdat licht hier geen belangrijke rol in speelt, kunnen de kippen ten allen tijden van de dag geladen worden. Ook voor koloniehuisvestingstallen met 2 of 3 etages stellen wij onze verreiker inclusief chauffeur ter beschikking, om zo kratten en/of karren naar boven te verplaatsen. Tevens hebben wij ook medewerkers die jonge hennen kunnen opzetten.

Graag komen wij de situatie op uw bedrijf persoonlijk bekijken.
Heeft U interesse in een samenwerking? Neemt u dan gerust contact met ons op.

  1. Legkippen laden / legkippen-laden-1
  2. Legkippen laden / legkippen-laden-2
  3. Legkippen laden / legkippen-laden-3


Contactgegevens

Den Ouden Oirschot B.V.
Nieuwedijk 26 - 5688 LK Oirschot
T. 0411-688492
F. 0411-688493
E. info@denoudenoirschot.nl
Website ontwikkeld door: Go Gurus! interactive media