den Ouden Oirschot

Pluimveeservicebedrijf

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij een erkend dienstverlenend bedrijf binnen de pluimveesector. Wij zijn gespecialiseerd in het vangen en laden van pluimvee zoals vleeskuikens, legkippen, moederdieren en kalkoenen. 

Pluimveeservicebedrijf den Ouden uit Oirschot is IKB gecertificeerd en hecht een vaste waarde aan schoon werken, betrouwbaarheid, diervriendelijkheid, en legaliteit.

Met een gemotiveerd team van meer dan 70 arbeidskrachten zijn wij werkzaam in Limburg, Brabant, Gelderland, Zeeland en België. Om correcte afspraken te maken met onze klanten en met onze 7 dagen per week 24 uurs service, kunnen wij u gerust zeggen dat we uitgegroeid zijn tot één van de grootste pluimveeservicebedrijven van Nederland. Lees meer

Ons bedrijf

in beeld

Diervriendelijkheid

Het welzijn van het pluimvee staat bij ons voorop

Het vangen en laden van pluimvee vereist een specialistische aanpak. Ons gemotiveerd personeel werkt niet alleen snel, schoon, en nauwkeurig, maar worden ook er op getraind om diervriendelijk om te gaan met het pluimvee. Met als resultaat, geen schadelijke gevolgen voor uw dieren.

Gecertificeerd

IKBSNA

Contactgegevens

Den Ouden Oirschot B.V.
Nieuwedijk 26 - 5688 LK Oirschot
T. 0411-688492
F. 0411-688493
E. info@denoudenoirschot.nl
Website ontwikkeld door: Go Gurus! interactive media